Program


Bemærk, dette er programmet for Feriehusmessen 2023, som blev afholdt d. 15.-16. april.

Dog er der masser af faglig viden og brugbare tips at hente på oplægsholdernes egne platforme og profiler. 

Christian Degn - Deltag i "Den Store Sommerhusquiz"

Deltag i "Den Store Sommerhusquiz"

Synes du selv at din paratviden om danske sommerhuse er spot on? 
Kom og deltag i "Den Store Sommerhusquiz" hvor den fantastiske tv-personlighed Christian Degn agerer vært. Der er FANTASTISKE præmier at vinde!

Smid dit navn i puljen og er du den heldige person, der bliver udtrukket, skal du svare rigtig på tre spørgsmål. Lykkes det bliver du den heldige vinder af en af vores lækre præmier. Puljen er på i alt 25.000 kr med gevinster fra Drømmepuden, DLUX Holiday, Karlsson Indretning & Design, Dan Bedding samt Ildbordet.dk

Men pas på! Svarer du forkert er det en ny person, der overtager din tur!

Vær med når vi fejrer den danske feriehushygge med manér!

 

 

 

 

Kaspar & Lambangs 10 bedste tips til dit sommerhus

Kaspar og Lambangs 10 bedste tips til dit sommerhus

Du kender dem fra TV2-hittet Sommerdrømme, hvor de i foråret 2021 vandt deres selvindrettede Skanlux-sommerhus på Falster til en værdi à 2 mio. kr. Siden da har Kaspar og Lambang Arianto indtaget siderne i et væld af danske og internationale boligmagasiner, og Lambang er endda byggevært på sit eget indretningsprogram for børn og unge. Kom med bag kulissen på Danmarks vildeste byggekonkurrence for feriehuselskere, når de to herrer deler billeder, minder og anekdoter fra optagelserne og præsenterer deres helt eget bud på 10 uundværlige tips til dig, der skal bygge nyt, renovere gammelt eller bare vil slå udlejningskonkurrenterne i indretnings-lækkerhed på Instagra

Camilla Kjems - Kickstart Sommerdrømmen

Kickstart dine sommerdrømme

Sommerliv er dovne dage, sand mellem tæerne og vind i håret. Men det er også kreativitet, skaberkraft og glæden ved at skabe de perfekte rammer for familien – tæt på naturen.
Få inspiration til dit sommerhus og ferieliv, når livsstilsekspert og dommer i TV2-programmet “Sommerdrømme”, Camilla Kjems, kommer og fortæller om de nyeste tips og tendenser indenfor  boligindretning – og giver dig en emotionel peptalk udi, hvad ægte sommerglæde i virkeligheden handler om. 

 

 

Feriehusudlejernes Brancheforening - Hvorfor skal vi udleje feriehuset?

Hvorfor skal vi udleje feriehuset?

Bliv klogere på sommerhusets forunderlige verden, når Feriehusudlejernes Brancheforening, dykker ned i spændende tematikker og vigtige områder for de danske ejere. 

Oplægget vil give en god introduktion til udlejning af feriehuset/sommerhuset. Hvordan er det at udleje? Bestemmer man selv, om der kommer udleje til en gymnasieklasse? Hvordan er skattereglerne?   

Jacob Carlsson - Tips & tricks til vedligeholdelse af sommerhuset

Tips og tricks til vedligeholdelse af sommerhuset. 

Tv-Håndværkeren Jacob Carlsson vil her gennemgå hvad man skal have opmærksomhed på for at undgå skader. Samtidig deler han ud af hvad hvilke projekter han selv har planlagt og gemmeført på sit eget fritidshus. 

Spant Studio - Arkitekttegnet udlejningsfritidshus - hvordan?

Arkitekttegnet udlejningsfritidshus - hvordan?

Bliv klogere på arkitekttegnede fritidshuse til udlejning, når arkitekterne Kasper Baarup Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio Arkitekter fortæller om emnet. Det kommer bl.a. til at handle om hvordan man kan få sit udlejningsfritidshus til at skille sig ud, så man kan tage en højere pris og få større efterspørgsel.

Janne Fuglsang - Tips til sommerhushaven

Tips til sommerhushaven

Hvordan skal haven omkring sommerhuset se ud? Havearkitekt Janne Fuglsang fra Fuglsang Haver giver tips til hvordan man anlægger en skøn have der giver masser af mulighed for at nyde udelivet. Foredraget er både til dig der ønsker leg og aktivitet i haven og til dig der ønsker et driverliv med hygge på terrassen. Alt med et minimum af vedligehold.

Feriehusudlejernes Brancheforening - Grønne Feriehuse

Grønne feriehuse - nyt "mærke" for feriehuse

I løbet af 2023 vil det blive muligt for udlejede feriehuse at blive mærket som "Grønne feriehuse". Men hvad skal der til for at opnå mærket? Og hvad er fordelen ved at opnå  mærket?  Kom og lyt med når Feriehusudlejernes Brancheforening fortæller om emnet. 

Spant Studio - Arkitekttegnet fritidshus - processen omkring opførelse...

Arkitekttegnet udlejningsfritidshus - processen omkring opførelse

Bliv klogere på arkitekttegnede fritidshuse, når arkitekterne Kasper Baarup Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio Arkitekter fortæller om emnet. Det kommer bl.a. til at handle om processen omkring opførelse af et arkitekttegnet fritidshus, hvad man skal overveje, gode eksempler på sommerhuse, lidt om økonomi og lovgivning.

Backyard Living - Slagtermester Emil tryller på grillen...

Backyard Living - Slagtermester Emil tryller på grillen...

Tag hul på grillsæsonen med Backyard Living 

Slagtermester Emil kommer og griller smagsprøver og snakker udskæringer og tilberedningsmetoder. Grillshowet varer 15 - 25 minutter og kan opleves på stand D-3010 begge dage kl. 11.00 // 13.00 & 14.00.

På standen kan du samtidig deltage i konkurrencen om en Napoleon grill.